fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Jedanaesti rođendan Kišobrana

Jedanaesti rođendan Kišobrana

kišobran 11. rođendan

Kišobran nam za 11. rođendan nam na  istoj lokaciji predstavlja novi koncept njihove žurke koji se bez preterivanja već sad može nazvati pravim festivalom. U prostoru Dragstora i ovaj put na čak 5 bina predstavljaju nam sve što je bitno i aktuelno na domaćoj muzičkoj sceni.

Pored čestih i standardnih gostiju na Kišobran žurkama benda Vizelj, repera koji se krije iza pseudonima Kene Beri, rezidenata Kišobran žurke ekipe Disko Buvljak i Dothemath-a, na 11. Kišobran rođendan dolazi Ploy, producent i DJ iz Velike Britanije koji će nastupiti uz DJ kolektiv SUTRA.

Od mladih i novih bendova imaćemo priliku da upoznamo bend d r a m iz Beograda čiji prvi album se očekuje do kraja godine a za sebe kažu da prave muziku specijalno za devojke sa drečavo ofarbanim kosama, fenomenalni Neon Puma koji predstavljaju novi talas srpskog hevi metala, a tu su i garažni pankeri Sv. Pseta i jedan od jačih repera na planeti zemlji – Yan Dusk. Misteriozni producent BNJD Soundsystem, popularni DJ Memet i mlada alt RNB nada iz Republike Srpske – Svoje okupiraju hodnike kluba na uvek omiljenom IceCreamBooth stejdžu.

Pretprodaja karata je u bazi Kišobrana, baru Zaokret, po ceni od 400 dinara, a na ulazu karte će biti 600 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo