fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata James Leg i Guitar Wolf uskoro u Dorćol Platzu

James Leg i Guitar Wolf uskoro u Dorćol Platzu

GUITAR WOLFIako nepopularan dan za kasne noćne izlaske, ponedeljak, 25. decembar, biće rezervisan za veliki rokenrol šou. U Dorćol Platz nam dolaze poslednji mohikanci rokenrola sa različitih krajeva  planete – James Leg i Guitar Wolf!

James Leg dobro je poznat beogradskoj publici po znojavim i energičnim nastupima jer od 2013. bar jednom godišnje svrati na ovu stranu. Ovaj sin rokenrola iz samoga srca tj. Nešvil, Tenesi, Sjedinjene Države već 15 godina aktivno učestvuje u projektima, bendovima, a u međuvremenu zasniva svoj koncept uz pratnju samo bubnja i svojim orguljama podešenim na… Pa, preteško je reći, a ne čuti. Bitno je da sada po prvi put dolazi sa bubnjarkom (ženski rod) što će biti jako zanimljivo za pogledati s obzirom na njegov super mačo šou.

Sa druge strane, opasni gosti iz Nagasakija, Japan, Guitar Wolf, tek drugi put posećuju naše krajeve; prvi su imali leta 2013. godine. Svoju muziku zasnivaju na žestokim uticajima iz Amerike, od MC5 do Ramonesa, gajeći pritom lo-fi estetiku i minimalizam kao svoju crtu. Najveći su rok bend u Japanu, na njihovim koncertima sve pršti i… Uostalom, videćete i sami ako dođete.

Jedan od trenutno najvećih rokera SAD i sigurno najpoznatiji japanski pankeri podeliće binu i učiniti ponedeljak sasvim u redu danom za ljuljanje i drmanje, a rokeri u glavnom gradu po ceni ulaznice za jedan, imaće priliku da pogledaju dva puna koncerta pošto će se oba benda predstaviti punim setom od po preko 70 minuta + bis. Najpre James Leg, potom Guitar Wolf.

Ulaznice su u pretprodaji do 15. novembra po promo ceni od 1000, a od 16. novembra 1300 dinara u kafićima Pub Brod i Dnevni Chillton. Na sam dan koncerta, ulaznica će iznositi 1500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo