-

NaslovnaVestiNajave koncerataIzvođači Antivalentinova 2 pripremaju druženje s fanovima i prodaju posljednjih ...

Izvođači Antivalentinova 2 pripremaju druženje s fanovima i prodaju posljednjih ulaznica

Damir Martinović Mrle, Davor Gobac i Ivanka Mazurkijević prodaju posljednje ulaznice za dvoje za Antivalentinovo 2, sutra, 26. siječnja, u 17:00 sati u Dirty Old Shopu. Ovime će se družiti s fanovima, a nekoliko njih i nagraditi.

Naime, deset najbržih koji prvi dođu u Dirty Old Shop u 17:00 sati, moći će kupiti ulaznice za dvoje, po cijeni ulaznice za samce, znači umjesto za 100 kn, za 70 kn to jest 30 kuna jeftinije. Svi drugi dobit će potpis na ulaznice od Mrleta, Gopca i Ivanke te mogućnost da se s njima upoznaju, fotografiraju i malo podruže.

Tako je predviđeni kontingent za ulaznice za dvoje pred rasprodajom pa je tim povodom organizirana posebna akcija prodaje preostalih ulaznica za dvoje u zagrebačkom Dirty Old Shopu.

Osim ovog ekskluzivnog događaja, u četvrtak će Let3 predstaviti potpuno novu pjesmu „Karmen“ koja će po prvi puta uživo biti izvedena na Antivalentinovu 2, a Mrletovo gostovanje možete slušati u 15:10 na Radiju 101.

Uz to, Let3 će i ove godine ponoviti suradnju s poznatim hrvatskim dizajnerom Jurajem Zigmanom, koji stoji i iza zadnje kreacije scenskih kostima benda, koji su bili inspirirani dolarom i eurom kao ‘parom očiju u jednoj glavi’. I ovoga puta Let i Zigman crpe inspiraciju iz istog izvora. Naime, inspirirani operom Karmen, Let 3 su napravili pjesmu koja je prožeta strašću prelijepe Karmen. To je prepoznao i Juraj Zigman čiji je je životni san kreirati kostime za istoimenu operu. Kreacija koju je osmislio sadržavat će i 1000 kondoma.

Ulaznice za dvoje u redovnoj su prodaji još do četvrtka, 26. siječnja, u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka, a mogu se kupiti i u Dallasu (Paromlinska 49/1). Od petka, 27. siječnja, u prodaji su samo pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta.