-

Iva Lorens, Luka Rajić, Pocket Palma i Retrospektiva u Domu Omladine Beograda

Pocket palmaU petak, 25. marta izdavačka kuća Kontra organizuje koncert na kome će nastupati Iva Lorens, Luka Rajić, Pocket Palma u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti na tickets.rs i biletarnicama Ticket Vision-a.
Kao specijalni gosti pojaviće se sastav Retrospektiva koji koncert otvara u 20:30h.

Iva Lorens, je kantautorka koja se krajem 2021 godine pojavila na domaćoj sceni i ubrzo je sa svoja dva singla privukla pažnju publike i pozitivne kritike. Lorens je “obećanje jednog novog, ponosnog srpskog mainstreama”, rekao je Dragan Ambrozić.Mlada pop umetnica svoje pesme piše zajedno sa levorukim pančevačkim boj bendom Buč Kesidi, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret, koji je radio muziku zajedno sa Ivom. Njena muzika nosi elemente elektro popa, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz njenu muziku dodajući dubinu celokupnim aranžmanima i iskrenim tekstovima.
Ivina prva pesma “Svitanje” ubrzo je postala favorit publike, te su je čak i čitaoci Oblakoder magazina proglasili za pesmu 2021. godine. Ovo će biti njen prvi zvanični nastup zajedno sa svojim ženskim bendom, na kome će nastupati i nove pesme sa albuma koji se nestrpljivo očekuje krajem proleća.

Luka Rajić je jedan od neophodnih izvođača regionalne muzičke scene koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja, zajedno sa ostalim hedlajnerima koncerta u Domu omladine.
Spot i singl ,,Ludim’’ doslovno su izludeli publiku na Tik-Toku kao i na Jutjubu, gde se okupilo milion fanova i pregleda. Danas, iza Luke nalaze se tri singla (,,Ne izlaziš mi iz glave’’, ,,Ludim’’, ,,Eksplozija emocija’’) i 2 EP-a (,,Ludim od kluba’’, ,,EKSPLOZIJA EMOCIJA’’) na kome se takodje nalaze i broji uspešni klubski remiksi, izmedju ostalog i remiks saradnja sa Pocket Palmom. Prvi put pred publikom otvarajući za bend Buč Kesidi na raprodatom koncertu na Kalemegdanu kao i u Zagrebu, Luka je priredio nezaboravan provod svojim nastupom sa bendom i vešto uveo soulful energiju koja dodaje pop atmosferi. Njegov autentičan muški vokal, razigranost na bini i primamljiv vizuelni identitet će sigurno osvojiit publiku. Na repertoaru za koncert u Domu omladine naći će se dosadašnja izdanja kao i jedan pažljivo izabrani kaver u aranžmanu Lukinog benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo