fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata “Ištekani/Uštekani” Pips Chips & Videoclips

“Ištekani/Uštekani” Pips Chips & Videoclips


Pips Chips & Videoclips održat će akustično/električni koncert u četvrtak, 3. ožujka, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Koncert je najavljen kao drugačiji jer se na njemu neće moći čuti hitovi koje Pipsi inače izvode, već je bend za ovu prigodu pripremio manje poznate pjesme. Ova informacija sigurno neće obeshrabriti obožavatelje, s obzirom da su ih se svi već zaželjeli.

Na svojoj Facebook stranici bend je najavio koncert ovim riječima: ”plači, fred, supermama, na putu, poštar, bog….sve to NEĆETE čuti u VINTAGE-u 3.3. Kada ste zadnji puta bili na takvom gigu Pipsa? Točan odgovor glasi: NIKAD!”

Pips Chips & Videoclips postoje od 1992. godine kada su se proslavili himnom “Dinamo ja volim”, nakon koje slijede uspješni albumi “Shimpoo Pimpoo”, “Dernjava”, “Fred Astaire”, “Bog”, “Drveće i rijeke”,…Svojih 20 godina postojanja proslavili su 2012. godine, a i dalje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni 80 kn mogu se kupiti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te na šanku Vintage Industrial Bara, a na dan koncerta iznosit će 100 kuna. Broj ulaznica je ograničen.