-

Naslovna Vesti Najave koncerata Iskaz i Cepeni Ćunci uskoro u Aleksincu

Iskaz i Cepeni Ćunci uskoro u Aleksincu

Iskaz

Pančevački rep rok bend Iskaz i kultni ladovički pank rok bend Cepeni Ćunci održaće zajednički koncert u Aleksincu u subotu, 11. marta.

Ovim koncertom biće otvorena ovogodišnja sezona koncerata u organizaciji aleksinačkog Centra za kulturu i umetnost. Koncert će biti održan u Aleksinačkom rudniku u Sali Doma rudara sa početkom u 22 časa. Ulaznice će se prodavati na samom ulazu po ceni od 200 dinara.

Cepeni ćunci su pank rok bend sa jugoistoka Srbije, tačnije iz Ladovice nadomak Leskovca. Na domaćoj sceni su veoma dugo, još od devedesetih godina. Njihove pesme govore o fudbalu, radničkoj klasi, o ljubavi i svim aktuelnim pitanjima današnjice, a na svim svirkama ih prati uvek njihova verna publika. Nema sumnje da će njihove pesme „Bugarska politika“, „Dečko koji ne obećava“, „Šabane, Šabane“ i ostali hitovi biti prava atrakcija za publiku.

Iskaz je prava hip-hop – rok atrakcija iz Pančeva. To je bend koji stvara pozitivnu i energičnu muziku, koja predstavlja fuziju hip-hopa sa ostalim muzičkim pravcima. U svojoj karijeri sarađivali su sa Marčelom, Skaj Viklerom, Kojotom (Eyesburn) i drugim brojnim muzičkim izvođačima. Njihovi tekstovi su socijalno i psihološki angažovani, prošarani žestokim gitarskim rifovima.