Iron Maiden i Rammstein predvode naredni Rock in Vienna

Iron Maiden

Drugo izdanje austrijskog Rock in Vienna festivala, koje će se održati od 3. do 5. juna 2016. godine na Dunavskom ostrvu, potvrdilo je učešće prvih velika imena festivala: Iron Maiden i Rammstein.

Britanske heavy metal legende dolaze u Beč avionom Boing 747-400, kojim će pilotirari lično Bruce Dickinson. Bend februara kreće na svetsku turneju na kojoj promoviše poslednji studijski album “The Book of Souls”.

“Jedva čekamo da krenemo na novu turneju! Maideni uživo pred publikom – ne postoji bolji osećaj. Donosimo nove pesme na binu, koje smo snimili na ‘The Book of Souls’. A pošto nas dugo nije bilo, imaćete priliku da čujete i pregršt starih favorita,” poručuju iz tabora grupe.

Ulaznice za festival su puštene u prodaju i trenutno se mogu kupiti po “early bird” ceni od 159,9 evra. O načinu kupovine možete se informisati na zvaničnom sajtu.

Ekipa Balkanrock portala bila je na premijernom Rock in Vienna festivalu ove godine, kada su nastupali Kiss, Limp Bizkit, Muse, Within Temptation, Metallica, Faith No More… Galerije fotografija možete pogledati u nastavku: DAN I, DAN II, DAN III.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AMcGSVv4vJs]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde