fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Irish Stew, Scordisci i Cassidy's Brewery za "irski" Vračar Rocks!

Irish Stew, Scordisci i Cassidy’s Brewery za “irski” Vračar Rocks!

Irish Stew

U petak, 10. marta u beogradskom Centru za kulturu “Božidarac”, u okviru Vračar Rocks! serije koncerata, biće održan događaj povodom St. Patrick’s Day-a, koji se obeležava narednog vikenda, na kome će nastupiti Irish Stew of Sindidun, i još dva benda kao podrška Scordisci i Cassidy’s Brewery.

Mnogočlani beogradski bend Irish Stew of Sindidun izvode irski folk-rock i trenutno su jedan od najaktivnijih bendova u Srbiji. U dosadašnjoj karijeri objavili su tri albuma i to “Too Many Words“, “Dare To Dream” i aktuelni “New Tomorrow” 2011. godine. Trenutno su u procesu rada na novim pesmama, pa će ovo biti prilika za sve koji dođu, da pored starih hitova, poslušaju i njihov novi materijal.

Pored benda Irish Stew, beogradska publika će imati prilike da čuje dva mlada benda koja sviraju celtic punk, a koji će nastupiti kao predgrupe. U pitanju su sastavi Scordisci i Cassidy’s Brewery, a njihov repertoar pretežno čine obrade poznatih irskih tradicionalnih pesama i numere bendova kao što su The Pogues, Fogging Molly, Dropkick Murphy’s, kao i autorski materijal.

Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 400 dinara.