-

NaslovnaVestiNajave koncerataInterplanetarni koncert Ramba Amadeusa

Interplanetarni koncert Ramba Amadeusa

rambo amadeus kst beograd

Rambo Amadeus & Five Winnetous održaće ‘Interplanetarni Koncert‘ u subotu 10. aprila s početkom u 20h. Ulaznice se prodaju na sajtu Entrio.si.

Razvojem tehnologije, napokon možemo da napravimo koncert o kom sam oduvijek sanjao. Koncert koji nije ograničen za neku teritoriju , salu, prostor, grad, državu, televizijski kanal. Praktično, koncert mogu da gledaju sva inteligentna bića u Svemiru, ako hvataju internet sa Zemlje, što uopšte više nije tehnički problem. Naravno, znam da mladima nedostaje gužva, da se tiskaju i trljaju jedni uz druge, da se njuškaju tražeći partnere. Ali što se starjih tiče, oni napokon mogu da se zavale u otoman, otvore bocu vina, sjednu s nekim bliskim, u miru namjeste sliku i jačinu zvuka kako im odgovara, mogu i da odu u wc kad oće, ne moraju da čekaju red na pišanje. Pa je za njih ovakav koncert zapravo idealan. Svi zajedno dobijamo nove, neizmjerne mogućnosti. Ko zna gdje ću i pred kojom publikom u sledećim godinama svirati, gdje prosto nije bilo isplativo da se putuje, leti , plovi, da bi se došlo do grupe vjernih fanova. Sad to rješavamo sa nekoliko klikova, navodi Rambo Amadeus.

Na sessionu imamo i goste – Igor Malešević – bubnjevi, Jova Jovanović bas, može bit nam se priključe i još neke drage kolege, blagovremeno ćemo javiti.

Vip back stage After After Party – Nakon free jazz sessiona – za vlasnike Vip back stage ulaznice sa pristupom “posebnoj sobi” koja omogućuje audiovideo komunikaciju sa članovima benda i Rambom lično, dok bude trajao i fizički “After After party” za članove benda i njihove goste u studiju. Karte su ograničene na svega 40 komada, jer nismo nikad imali više ljudi u backstageu, pa da ne pretjerujemo.

Pozor! Odmah nakon što završimo sa After After partijem, vlasnici after party free jazz i backstage ulaznice mogu gledati koncert reprizno sledećih 24 h, neograničen broj puta. Ova informacija je zgodna za sve koji nisu u našoj vremenskoj zoni.

Najnovije vesti

Izdvajamo