-

Internet senzacija Oliver Tree uskoro u Beogradu

Oliver TreeOliver Tree dovodi svoj rodeo cirkus 11.11.’22. u Beograd, da zajašemo zajedno još ovaj put. Internet senzacija, pevač, producent, autor, režiser i umetnik performansa, Oliver Tri dolazi u čuveni beogradski Dom omladine u okviru svoje oproštajne evropske turneje.

Oliver Tri je išao muzičkim putem na kom se ukrštaju pop i alternativa da bi stigao do mesta gde se vizuelno sudaraju umetnost i zabava. Od komedije do ekstremnih sportova, stvaralački svet Olivera Trija se pruža šire nego kod bilo kog umetnika pre njega.

Poreklom iz Santa Kruza u Kaliforniji, Oliver Tri se kroz razne projekte tokom poslednjih deset godina izgradio kao renesansni čovek. Toliko nepredvidiv da gotovo niko da ne može ni da sluti šta će sledeće učiniti, ne ustručava se da zasmeje i rasplače publiku, da ih natera da se duboko zamisle ili da učini da im čak bude i neprijatno tokom  trajanja muzičkog spota. On stvara sopstveni priručnik kako upakovati i servirati pop kulturu u internet dobu. Svestran u svakom smislu te reči, Tri ne samo da istražuje svaki oblik zabave, već i svaki muzički žanr. Njegovo stvaralaštvo ne spada ni u jednu kategoriju. Nije ograničeno. Oliver Tri je stvorio multimedijalni projekat osmišljen tako da preispituje stanovišta o tome šta je umetnost i ni najmanje ga nije briga šta će bilo ko na to da kaže!

Ulaznice su dostupne ovde: https://cutt.ly/INlISRZ

Najnovije vesti

Izdvajamo