fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Indirekt festival objavio kompletan muzički program

Indirekt festival objavio kompletan muzički program

Četvrto izdanje Indirekt Showcase Festivala, prvog takvog festivala u Srbiji, biće održano od 11. do 13. oktobra u Beogradu. Showcase festival znači da će u Beogradu tokom tri dana biti mnogo booking agenata, organizatora festivala, producenata, izdavača i drugih profesionalaca u muzičkoj industriji. Ovogodišnji program predstavlja preko 20 muzičkih nastupa koji će biti održani na tri lokacije – Atom Akademija, Soul Society i Dorćol Platz.

Među bendovima, koji dolaze iz Švajcarske, Poljske, Hrvatske, Rumunije, Rusije, Makedonije, Mađarske, Bugarske i Srbije, posebno izdvajamo nastupe bendova sa naših prostora poput Virvela, Slonz, Vin Triste, Dingospo Dali, Ivica, Bullet For A Badman, Sergio Lounge i Igralom. Ti bendovi su izabrani za ovogodišnji Indirekt Showcase festival zato što su pre svega kvalitetni, ali i zato što su nedavno objavili sjajne albume ili su pobedili na velikim takmičenjima poput Bunt Rok festivala i Demofesta u Banjaluci. Svaki izvođač ima specifičan i zanimljiv zvuk koji je važno da čuju ne samo ljudi iz muzičke industrije regiona i Evrope, već i drugi ljubitelji alternativnog zvuka.

Festivalske akreditacije (komplet) po ceni od 2.000 dinara podrazumevaju ulaz na dnevni program – panele i radionice, kao i večernji muzički program za sva tri dana i sve tri lokacije; dvodnevna karta košta 1.200 dinara, jednodnevna karta za sve lokacije biće 700 dinara i jednodnevna za jednu lokaciju 500 dinara. Karte će se u pretprodaji prodavati od 21.09., na nekoliko lokacija, u Beogradu (Leila Records, Yugovinyl shop), Novom Sadu (Mungos shop) i Nišu (Vintage shop), kao i na samom događaju.

Program:

ATOM AKADEMIJA
 Četvrtak 11.10.
IVICA (SRB)
KI (MK)
SLONZ (SRB)
 Petak 12.10.
THE SIIDS (CRO)
NEXT EX (ROM)
KILLEDBYCAR (POL)
 Subota 13.10.
VISIONS IN CLOUDS (CH)
VIN TRISTE (SRB)
TUS NUA (CRO)

SOUL SOCIETY
 Petak 12.10.
IVATU (RUS)
BULLET FOR A BADMAN (SRB)
VERA JONAS EXPERIMENT (HU)
 Subota 13.10.
ICHABOD (CRO)
PASSED (HU)
DINGOSPO DALI (SRB)

DORĆOL PLATZ
 Petak 12.10.
LUCIA (ROM)
THE BLACK ROOM (CRO)
VIRVEL (SRB)
 Subota 13.10.
RADIOSLAM (POL)
IGRALOM (SRB)
SERGIO LOUNGE (SRB)