-

NaslovnaVestiNajave koncerataIgralom novo ime Balkanrock Sessionsa

Igralom novo ime Balkanrock Sessionsa

Igralom Balkanrock Sessions
foto: Angelina Kačunković

Niški hillbilly afro funk trio Igralom nastupiće na sedmom u nizu online koncerata Balkanrock Sessions. Snimak nastupa će biti objavljen na Youtube kanalu muzičkog portala Balkanrock, u ponedeljak, 4. oktobra. U okviru novog Balkanrock Sessiona uživaćete u sjajnom nastupu Igraloma, ali i kroz razgovor novinarke Milene Gojković s frontmenom ovog benda sastava Dimitrijem Simovićem saznati više o ovom bendu.

Bend Igralom formiran je 2015. godine, a ekipu benda čine: Mladen Marjanović, Dimirije Simović i Ivan Cvetković. Zvuk i groove grupe su od samog početka primarno usmereni muzici Zapadne Afrike, pustinjskom bluzu iz Sahare. Prisutan je i veliki uticaj rocka i alternative, pogotovo novog talasa. Do sada su objavili dva albuma – „Pogrešna poznanstva“ i „Sunovrat„.

Muzički portal Balkanrock već 15 godina neguje pravovremenost informacija, kritičko mišljenje i aktivno se zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Kao takav medij, Balkanrock kroz Balkanrock Sessions želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je 5. jula koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su nastupili i Moussaka, Obojeni Program, Bolesna Štenad, Ida Prester i Funk Shui. Poslednji nastup prve sezone Balkanrock Sessionsa zakazan je za 18. oktobar.

Najnovije vesti

Izdvajamo