-

Igralom nastupaju u Novom Sadu

IgralomDan nakon koncerta u Beogradu, u petak, 3. februara, u sklopu promovisanja prošlogodišnjeg debi albuma „Pogrešna Poznanstva„, bend Igralom će nastupiti u Firchie Think Tank studiju u Novom Sadu.

Igralom nudi energičnu mešavinu Amerikane i zapadnoafričke muzike, „Hillbilly Afro Funk“. Duboka, teška fuzz gitara donosi zanimljivu kombinaciju rokenrola i assoufa, što je autentični zapadnoafrički način sviranja žičanih instrumenata. To je podržano dubokim groovy bas linijama. Sviranje bubnja je najbolje definisano kao kreativna upotreba afro-funk bitova unutar konteksta stare škole rokenrola.

Iza sebe imaju album „Pogrešna Poznastva“ iz 2016. godine. Album je sniman u studiju Šamarčina u Vrbasu tokom 2015. godine. Bend čine: Mladen Marjanović – gitara i prateći vokali , Marko Tomović – bubnjevi, Dimitrije Simović – bas gitara i glavni vokal

Ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 200 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketsa. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 300 dinara, a na sam dan nastupa ulaznica će koštati 400 dinara. Početak koncerta je u 21 čas.

Save