-

NaslovnaVestiNajave koncerataIgor Vince i ZAA u petak u Božidarcu

Igor Vince i ZAA u petak u Božidarcu

Igor Vince, muzički autor i multiinstrumentalista iz Beogarda poznat po saradnji sa čuvenim Femijem Kutijem i kruševački bend ZAA održaće zajednički koncert u beogradskom Božidarcu 9. juna u 20 i 30 časova. Igora će kao i na svim nastupima pratiti njegov bend Drum, Brass And Keys.

Igor je nedavno objavio singl „Zaboravili smo da živimo„, kojim najavljuje novo EP izdanje i započinje seriju koncerata sa svojim devetočlanim bendom, sa kojim izvodi muziku koja donosi energični gruv, afrobit, rege, fank i soul zvuk. Na koncertu u Božidarcu, Igor i njegov Drum, Brass And Keys, čiji članovi nisu samo muzičari, već je njihov preformans na bini upotpunjen i dvema plesačicama, izvešće pored novih numera i hitove sa debi albuma, poput „Find Love„, „Let’s Do It“ i „We Are Not Aware„.

Posle koncerata u Srbiji i Crnoj Gori, Igora očekuje i letnja turneja sa Femijem Kutijem i nastupi u gradovima širom Evrope, kao i na ostrvu La Reunion.

„Veoma sam uzbuđen i nestrpljivo iščekujem da zadamo ritam u Božidarcu. Posebno me raduje to što će ZAA i moj bend prvi put nastupiti zajedno i multiplicirati pozitivnu energiju. Sa ekipom iz ZAA se znam mnogo godina i siguran sam da će ovaj koncert biti prava eksplozija emocija i dobrog gruva.“ – ističe Igor Vince.

Posle brojnih uspeha koji su obeležili prošlu godinu, a pred letnju regionalnu festivalsku turneju, ZAA dolazi pred beogradsku publiku, donoseći svoj prepoznatljivi zvuk „za ples i prostest“. Pored hitova poput „Unconditional Love„, „Irie & Kool„, „We„, „Good Things„, Beograđani će moći da čuju nekoliko novih pesama koji će se naći na četvrtom albumu koji je u pripremi.

„Vince je naš dobar drugar, imamo veoma lepe zajedničke uspomene – od ludih sešna iz 2009. na Demofestu u Banjaluci, zajedničkog nastupa u Pragu, do njegovog gostovanja kao perkusioniste na snimanju našeg drugog albuma. Ali ovo nam je prvi zajednički koncert! Radujemo se viđanju sa beogradskom publikom i nestrpljivo očekujemo da čujemo reakcije na nove pesme“ – poručuju iz benda ZAA.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji, po ceni od 500 dinara. u Felix Shop-u, TC Sremska.