-

NaslovnaVestiNajave koncerataIda Prester s bendom Lollobrigida najavila koncert u Zagrebu

Ida Prester s bendom Lollobrigida najavila koncert u Zagrebu

Ida PresterIda Prester s bendom Lollobrigida ponovo nastupa u KSET-u – klubu gdje je održala svoj prvi koncert davne 2003. godine.

U četvrtak, 28.10., premijerno zagrebačkoj publici predstavlja svoje samostalne pjesme u koncertnom izdanju uz pratnju benda.

„Dodir“, „Minuta“, i „Kvar“ – romantično-plesne pjesme koje su mnogima obilježile razdoblje lock downa, sada će se prvi puta uživo moći čuti u Zagrebu. Navedene pjesme su sve od reda plesni hitovi te pokazuju uspješnu transformaciju iz mlade pankerice u hvaljenog electro-pop artista. Osim novih pjesama iz Idinog samostalnog opusa, bend će izvesti i najveće hitove Lollobrigide.

Ida Prester je jedinstvena pojava u glazbenom svijetu, ali i puno šire od toga. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie pop ikone. Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još prije 17 godina kada se pojavila Lollobrigida i prodrmala muzičku scenu regije. Suludi kostimi, pomaknuti tekstovi i punk stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz „Casio i šljokice“ i „Bivšu curu“, a bodre se uz „Ja se resetiram“ i „Sutra“.

Karte se od danas kupuju preko Entrio.hr, nabavite na vrijeme jer je ograničen broj. Koncert je najavljen za 20h.

Najnovije vesti

Izdvajamo