-

IAMDDB donosi Revenge turneju u Tvornicu kulture

IAMDDB Exit festival Novi Sad

Britanska reperica i pjevačica IAMDDB, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u srijedu 23. ožujka 2022.

Jedno od najpoznatijih imena novije UK scene ovog proljeća donosi zadnji europski dio Revenge turneje i u Hrvatsku. Nakon što su prošlogodišnji nastupi u prvom dijelu turneje bili gotovo svi rasprodani, zadnji dio Revenge turneje kreće 16. ožujka u Madridu, a zatim i Barceloni, te se nastavlja u Frankfurtu i Parizu. 23. ožujka IAMDDB dolazi u Zagreb, a nakon toga seli se na pozornice Budimpešte, Bukurešta i Varšave.

Nakon ove serije klupskih koncerata manjih kapaciteta neće mirovati, a seli se na pozornice velikih festivala, među kojima su i one na Sonaru u Lisabonu, madridskom Mad Cool, francuskom Garorock ili Hype Festu u Njemačkoj.

Pravim imenom Diana De Brito, IAMDDB kombinira bezvremenski jazz i soul pod utjecajem Nat King Colea i Erykah Badu, pomiješan s modernim trapom i R’n’B-om. Fuzijom različitih žanrova stvorila je vlastiti koji naziva urban jazz, a nerijetko ju se smatra jednom od najkreativnijih umjetnica iz UK-a. Lako je vidjeti zašto je stvorila kultno sljedbeništvo, sa svojim jedinstvenim zvukom, autentičnosti, ne opterećuje se žanrovima te kombinira svoje utjecaje u nešto novo, što se vidi i u najnovijem singlu “JGL”.

Debitantski singl „Leaned Out“ objavljen je 2016. kao i debitantski EP. 2017. je obilježio zarazni hit “Shade”, koji je postao viralan u UK-u s milijunskim pregledima na online platformama, a svaki novi EP nastavljao je graditi hype oko IAMDDB.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta. Cijene ulaznica su 140 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 160 kn.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.entrio.hr i www.eventim.hr, kao i na
svim službenim prodajnim mjestima.

Najnovije vesti

Izdvajamo