-

Hvaljeni američki kantautor Kevin Morby u Močvari

Kevin Morby

U pokušaju broj 2 hvaljeni američki kantautor Kevin Morby stiže sa svojim bendom premijerno u Hrvatsku! U rokovnike i pametne mobitele valja upisati srijedu, 6. srpnja, mjesto je Močvara!

Kevin Morby trenutno je jedan od najpopularnijih kantautora u svijetu. Odrastao je u Kansas Cityju da bi se kasnije preselio u Brooklyn i Los Angeles. U Brooklynu je bio član noise folk benda Woods, a s Cassie Ramone započeo je project The Babies.

S producentom Robom Barbatom s kojim je radio u The Babiesima snimio je 2013. album prvijenac “Harlem River”, a istoimena pjesma najveći je Morbyjev hit. Do sada je objavio ukupno šest albuma: „Harlem River“ (2013), „Still Life“ (2014), „Singing Saw“ (2016), „City Music“ (2017), „Oh My God“ (2019) i aktualni „Sundowner“ (2020) koji će promovirati ovom prilikom u Močvari.

Kao svoje uzore navodi Lou Reeda, Boba Dylana, Ninu Simone i Simone Joyner. Prateći bend čine mu Cyrus Gengras na bassu i Nick Kinsey na bubnjevima. Kevin također surađuje i na projektu Waxahatchee s dugogodišnjom djevojkom Katie Crutchfield.

Ulaznice ranograbilice koštaju 120 kuna i mogu se kupiti do 21. ožujka u Dirty Old Shopu. Cijena će im zatim biti 140, a na dan će ako ih ostane koštati 160 kuna.

Najnovije vesti

Izdvajamo