fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Huteneni fest u Beogradu sredinom maja

Huteneni fest u Beogradu sredinom maja

Chuck Prophet
Chuck Prophet & The Mission Express

U Domu omladine Beograda, 15. maja biće organizovan celovečernji Huteneni fest gde će kao zvezde večeri nastupiti Chuck Prophet & The Mission Express. Pored njih, na sceni će se naći i Rebel Star, The Bambi Molesters i Jonah Tolchin.

Američki kantautor, Chuck Prophet, nakon dve godine, vraća se u Srbiju. Sada već pedesetjednogodišnji gitarista, sa svojim pratećim bendom The Mission Express koga čine Stephie Finch, Kevin White, Vicente Rodriguez i James DePrato predstaviće publici svoje najsvežije izdanje “Night Surfer“, objavljeno prošle godine.

Surf rock brigada iz Zagreba, The Bambi Molesters u Beograd dolaze nakon neverovatne turneje po Brazilu kojom su obeležili 20 godina postojanja. Nakon sjajnog koncerta u klubu DOB-a oktobra prošle godine Milan Glavaški, Attila Prikler, Mike Kentish, Ashley Brees i Csaba Marinka iz benda Rebel Star ponovo se vraćaju u srpsku prestonicu, dok će mladi bluz i folk kantautor Jonah Tolchin prvi put nastupiti u Beogradu. U dosadašnjoj karijeri objavio je dva albuma, a aktuelni “Clover Lane“, koji je izašao prošle jeseni prvi je za prestižnu izdavačku kuću Yep Roc Records.

Cena ulaznice za HUTENENI Fest u pretprodaji je 1500 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix i Eventima, na blagajni Doma omladine Beograda i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Uz prvih 50 ulaznica koje su u prodaji u Šikarici ide i specijalni poklon, CD “Kalifonija” grupe Rebel Star.