-

Naslovna Vesti Najave koncerata Hurleur promoviše album u Elektropioniru

Hurleur promoviše album u Elektropioniru

Negotinski sastav Hurleur će u petak, 20. oktobra, imati promociju svog prvog albuma, “JA!“, u klubu Elektropionir. Album će biti dostupan za preslušavanje na internetu nekoliko nedelja nakon nastupa. “JA!” je snimljen u studiju Citadela i za produkciju je bio zadužen Luka Matković.

Na koncertu će pored gostujućih bendova, Irvas i Navy Ne Obećava, biti i gosti iz drugih bendova (Bolesna Štenad, Sharks, Snakes and Planes, Quasarborn).

“Hurleur je heavy punk-rock bend iz Negotina osnovan 2012. godine, a autorski rad počinju 2014. Učestvovali su na mnogim festivalima među kojima su i Belgrade Beer Fest, 49. Zajecarska Gitarijada, TLO fest, Rock Village, Park Fest, Beogradski Manifest, Arsenal Fest, Exit,… Imali su i tri zapažena nastupa na festivalima u Sofiji, a iza sebe imaju i preko 80 klupskih svirki. Trenutno imaju aktuelan demo “CAI!”, i u procesu su snimanja albuma prvenca. Svoju muziku opisuju kao krik jedne generacije sa tekstovima punim bunta koji govore o trenutnom stanju u kom se naše društvo nalazi, kao i o životu čoveka.”

Koncert počinje u 21h i ulaz će biti besplatan.