-

Humanitarni koncert: Van Gogh, Ničim izazvan, Marčelo, Eva Braun, Dejan Cukić i Državni posao

Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana retkih bolesti, pod imenom „Pokaži svoje retko – pokaži da je važno!“, održaće se u prostoru Atelje 212. Nastupaće Van Gogh, Ničim izazvan, Marčelo, Eva Braun, Dejan Cukić i specijalni gosti „Državni posao“.

Poslednji dan februara svake godine se širom sveta obeležava kao Međunarodni dan retkih bolesti, sa ciljem skretanja pažnje javnosti i donosilaca odluka na retke bolesti i mnogobrojne probleme sa kojima se suočavaju oboleli.

Ove godine NORBS u saradnji sa Pozorištem Atelje 212 organizuje humanitrani akustični koncert pod sloganom „Pokaži svoje retko – pokaži da je važno“. Akustični koncert će se održati 28. februara na sceni „Mira Trailović“ sa početkom u 20 časova.

Na koncertu će učestvovati sjajni muzičari velikog srca: Van Gog, Ničim izazvan, Eva Braun, Dejan Cukić, Marčelo i dobri momci iz „Državnog posla“ kao specijalni gosti.

Sva sredstva prikupljena na humanitarnom akustičnom koncertu, biće upotrebljena za podršku obolelima od retkih bolesti i članovima njihovih porodica.

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara dostupne su na blagajni Ateljea 212.