-

Humanitarna svirka za Iliju Miloševskog u beogradskoj Garaži

Bendovi Dirty Secret, Playdown, Krilat i beo i Endless Struggle nastupiće u subotu, 12. februara u beogradskom klubu Garaža, gde će održati humanitarnu svirku na kojoj će se skupljati novac za lečenje Ilije Miloševskog. Karte će se na ulasku u klub naplaćivati 400 dinara.

Dirty Secret je hard rock bend nastao u avgustu 2021. godine, a prvi nastup benda će se desiti upravo u klubu Garaža. Endless Struggle je beogradski hardkor pank sastav nastao 2019. godine. Bend izvodi autorske pesme koje preko brzih i moćnih rifova podižu energetski naboj, dok tekstovi govore o egzistencijalnoj problematici kroz prizmu metafizike.

Playdown je nastao početkom 2011. godine. Posle više promena u postavi, konačno se ustalila ekipa koja počinje sa autorskim radom. U decembru 2012. počinje sa snimanjem pet autorskih pesama. Krajem 2014. počinje sa snimanjem još pet novih pesama.

Krilat i beo je beogradski pop rok sastav koji aktivno postoji od 2016. godine. Rad počinju kao akustični bend koji je u jednom trenutku brojao devet članova. Snimili su dva singl spota nakon čega se postava i zvuk benda menja u korist električnih gitara i bubnjeva. Bend uskoro izbacuje novi spot singl, a u Garaži će nastupiti kao akustični trio.

Najnovije vesti

Izdvajamo