-

Human Tetris u Tvornici Kulture

Odličan melodični ruski post-punk bend Human Tetris dolazi u zagrebačku Tvornicu Kulture u ponedjeljak, 15. svibnja.

Velika proljetna turneja vodi ih na koncerte po Španjolskoj, Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Rumunjskoj, Sloveniji, a u sklopu koje dolaze i prvi puta u Hrvatsku.

Nakon osnivanja 2009. godine, bend se udaljio nakon prve europske turneje i ponovo okupio 2016. godine s novim članovima i svježim, ali prepoznatljivim zvukom britkog post-punka. Arvid Kriger, Maxim Zaytsev, Tonia Minaeva, Ramil Mubinov čine postavu od dvije gitare, basa i bubnja, s vokalom.

Njihovi utjecaji vuku iz raznih post-punk i new wave bandova, te modernog indie-rock zvuka. Melodični post punk bend svidjet će se obožavateljima izvođača kao što su Interpol, Joy Division ili Motorama.

Uz nekoliko objavljenih singlova u početku, kao i dva EP-a “Human Tetris” i “Soldier”, bend sve izdaje sam ostajući tako vjeran svom izričaju. Nakon albuma “Happy Way in the Maze of Rebirth” iz 2012. godine, odlučili su napraviti pauzu, a trenutno je aktualan uradak “River Pt. 1” s kojim dolaze na europsku turneju.

Ulaznice u pretprodaji za 40 kn, odnosno 60 kn na dan koncerta.Službena prodajna mjesta su: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Atlas Arena centar, Dancing Bear, Dirty Old Shop, Record Store,  Rockmark te www.entrio.hr.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ALk3o7m5Jt8?ecver=1]

Najnovije vesti

Izdvajamo