-

Hrvatski Sitis i Attitudes to Human Extinction uskoro u Sarajevu

SitisDeath i Black Metal zemljotres, donose nam u Sarajevo hrvatski bendovi Sitis i Attitudes to Human Extinction, prvog jula ove godine.

Kultni AG Club bit će još jednom domaćin metal derneka za pamćenje, ovog puta u organizaciji udruge „Primarch“, koja samo za pravu raju dovodi dva odlična metal benda iz Hrvatske Sitis i Attitudes to Human Extinction.
Sitis su sve ono na šta su vas upozoravali kad su vam govorili da ne slušate Black Metal: Satanizam, krv, mrak i naravno blastbeatovi! Ovaj zagrebački ove godine slavi pet godina postojanja, iza sebe imaju full album pod imenom „Ruina“ i najviše će obradovati fanove pravog, istinskog Black Metala, u duhu Gorgorotha. Mjesec dana nakon Sarajeva, crni plamen će donijeti na Metal Days festival u Sloveniji.
Koprivnički Attitudes to Human Extinction su poslastica za ljubitelje starog dobrog agresivnog Death Metala i bendova kao što su Blood Red Throne ili Vile. U AG-u promovišu EP „Rotten“ koji zvuči kao da je snimljen za Unique Leader nekad početkom 2000ih.
Ovaj Death/Black Metal dernek gledamo u subotu, prvog jula, po cijeni od deset maraka. 

Najnovije vesti

Izdvajamo