fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata House of Pablo najvjernijima poklanja treći dan festivala

House of Pablo najvjernijima poklanja treći dan festivala

she-loves-pabloHouse Of Pablo Festival dobio je i treći dan, koji će za tu priliku promijeniti mjesto održavanja. Nakon dva dana u Tvornici kulture 20. i 21. februara, “šećer na kraju” održat će se u KSET-u nedjelju, 22. veljače.

“Treći dan ćemo samo piti i družiti se s vama, slušati najdraže bendove i zasvirati par pjesama u akustičnom aranžmanu.”– riječi su tima HOP kolektiva, koji na ovakav način zahvaljuje svojim najvjernijim fanovima. S obzirom da je festival krenuo iz KSET-a 2013. godine, ekipa je odlučila zadnji dan festivala održati na poznatom terenu.

Ulaznice za treći dan neće biti u slobodnoj prodaji nego će ulaz biti moguć samo vlasnicima festivalske narukvice iz Tvornice. Osim trećeg dana, svi kupci festivalske ulaznice dobit će na poklon i prvu kompilaciju ovog zagrebačkog kolektiva bendova. Kupci festivalskih ulaznica svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i time dobiti ekskluzivnu priliku preslušati nove pjesme tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i You Tube kanale.

House Of Pablo kompilacija predstavit će sve bendove – She Loves Pablo, Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge, Malady Lane i Reflex Kid – sa po dvije potpuno nove pjesme.

Također, najavljeni su i gosti festivala – prvi dan nastupit će zagrebački Elephant Stalker, a drugi dan krapinski bend Mahatma.

Podsjetimo – u prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 45kn; jednodnevne u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kn. Kupiti se mogu na sljedećim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr.