-

NaslovnaVestiNajave koncerataHour of Penance i Infest u Fabrici

Hour of Penance i Infest u Fabrici


U novosadskoj SKC Fabrici u utorak, 25. septembra, održaće se koncert italijanskog benda Hour of Penance uz podršku domaćeg benda Infest. Koncert će otpočeti u 20 časova i trajaće do ponoći.

Ovaj četvoročlani bend je za svoje skoro dve decenije postojanja, od 1999. godine kada je bend nastao, izdao sedam studijskih albuma i i dalje važi za jedan od najboljih evropskih death metal bendova novije generacije, kombinujući vešto tradicionalni death metal zvuk i novi modernoi brutal i technical detah metal.

Još jedan četvoročlani bend za to veče biće beogradsko-jagodinski Infest, koji će ujedno biti i gosti i domaćini ovog događaja. Od svog nastanka 2002. godine, bend je izdao pet studijskih, dva demo albuma i jedan EP, nastupao na mnogobrojnim festivalima i bio podrška bendovima kao što su Sodom, Sinister, KataklysmKeep Of Kalessin.

Karte možete nabaviti na prodajnim mestima Gigstix i Eventim. Prvih 50 komada ulaznica mogu se naći po specijalnoj ceni od 1000 dinara, dok su ulaznice u pretprodaji po ceni od 1300 dinara. Na dan koncerta ulaz će koštati 1800 dinara. Oldschool štampane ulaznice će u prodaji biti od 10. septembra samo u Mungosu (Novi Sad) i Felixu (Beograd).