-

Hothouse Flowers konačno u Beogradu 18.03. u Bitefartcafeu

Hothouse Flowers
foto: HHF promo

Poznati irski rok bend Hothouse Flowers nastupa prvi put u Srbiji 18. marta u okviru desetog Beogradskog Irskog Festivala.

Na mnogobrojne zahteve fanova, organizator ovogodišnjeg BIF-a rešio je da dovede Hothouse Flowers, koji će na najbolji način uveličati proslavu Dana Svetog Patrika u Beogradu.

Podsetimo, harizmatični Irci trebali su da nastupe u Bitefartcafeu u martu 2020. kada su rasprodali koncert. Nažalost, u Srbiji je zbog Korone bilo uvedeno vanredno stanje sa policijskim časom i nastup je morao da bude otkazan.

Ove godine stekli su se uslovi za dolazak na Beogradski Irski Festival i Liam, Fiachna i Peter ne kriju svoje oduševljenje što će konačno nastupiti u našoj prestonici 18. marta u Bitefartcafeu.

Pogledajte video pozdrav:

Hothouse Flowers oformljeni su davne 1985. u Dablinu. Pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O Braonain i basista Peter O’Toole su svojom sjajnom mešavinom rocka, irske tradicionalne muzike i soula privukli pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2, koji im je odmah ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom.

Do sada su izdali trinaest albuma, a najviše su ih proslavile numere „Don’t Go“, „Give It Up“ i „I Can See Clearly Now“.

Ulaznice za koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online po ceni od 1300 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo