-

NaslovnaVestiNajave koncerataHornsman Coyote u petak u Nišu

Hornsman Coyote u petak u Nišu

Kao što je ranije najavljeno Hornsman Coyote nastupiće u niškom klubu Feedback 8. decembra u okviru svoje “Severgreen” turneje kojom promoviše istoimeni album koji je nedavno izdat pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.

U 2017.godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“. Album “Sevengreen” je inače deseti studijski album Nemanje Kojića, jednog od najplodnijih autora sa ovdašnjih prostora.

Nakon Hrvatske, a potom i sjajnih nastupa u Sloveniji i Austriji prethodnog vikenda (Novo Mesto – 1.decembar, Velenje – 2.decembar, te Beč – 3.decembar), „Severgreen tour 2017“ seli se u južnu Srbiju gde će Kojot sa svojom ekipom nastupiti u Nišu 8.decembra, u Leskovcu 9.decembra i u Vranju 10.decembra.

Puibliku u Nišu „zagrevaće“ mladi i perspektivni DJ RashafarayMladen Rašić, koji se u poslednje vreme na više klupskih nastupa istakao kvalitetnim roots reggae & dub miksevima.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara mogu se kupiti do petka, 8.decembra do 17h u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Cena ulaznice na ulazu u klub Feedback od 21h iznosiće 600 dinara.