Hollywood Undead juna u Beogradu

Najpoznatiji rap rock bend, Hollywood Undead, nastupiće 25. juna na bazenima ’’11. april’’ na Novom Beogradu.

Petorka iz Los Anđelesa, široj publici poznata po originalnim maskama, promovisaće svoj najnoviji album ’’V’’, a publika će imati priliku da čuje i njihove čuvene hitove: ’’We Are’’, ’’Whatever It Takes’’, ’’Bullet’’, ’’Everywhere I Go’’, ’’Undead’’ i ostale numere koje predstavljaju mešavinu repa, hip hopa, rocka i nu metala.

Hollywood Undead su u znaku broja 5: oformljeni su 2005. godine, imaju 5 članova (Johhny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man i Danny), snimili su 5 albuma i u Beogradu sviraju 25. juna.

’’Mi smo petorica braće’’ naglašava Johnny 3 Tears, ’’koji pridaju veliki značaj numerologiji. Ljudi imaju 5 čula, 5 zvezdica označava kvalitet, 5 predstavlja čoveka u teologiji… Zato i verujemo da će naš prvi koncert u Srbiji biti spektakularan, jer se održava 25. juna’’.

Nastup Hollywood Undeada ujedno je i otvaranje letnje sezone koncerata na bazenima ’’11.april’’ na Novom Beogradu.

Najbržih 100 fanova imaće priliku da nabave ulaznice po specijalnoj ceni od 2.100 dinara. Regularna cena ulaznica biće 2.400 dinara, a na dan koncerta 2.800 dinara. Ulaznice za Hollywood Undead koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.