-

NaslovnaVestiNajave koncerataHladno pivo u Splitu - 30 godina u jednoj večeri

Hladno pivo u Splitu – 30 godina u jednoj večeri

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Hladno Pivo Tereni KK Partizan Beograd

Grupa Hladno pivo priprema 4. kolovoza na tvrđavi Gripe centralnu dalmatinsku proslavu svojih okruglih 30 godina rada. Kompletna povijest benda bit će predstavljena najširim popisom najvećih hitova na najdužem koncertu kojeg će odsvirati u Splitu. Pod otvorenim nebom publiku čeka oko 35 pjesama na nastupu koji će trajati oko 2 i pol sata.

Koncert na tvrđavi Gripe zamišljen je kao kronološka utrka kroz 30 impresivnih godina Hladnog piva. Umjesto dosadašnjeg koncepta „Old School“ i „Greatest Hits“ u Splitu će bend sve samljeti u jedan jedinstveni dugački nastup koji će, dakako, početi najvažnijim pjesmama s kultnog debija „Džinovski“, te nastaviti i finiširati s albumima „G.A.D.“, „Desetka“, „Pobjeda“, „Šamar“ i „Knjiga žalbe“, „Svijet glamura“ i „Dani zatvorenih vrata“.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn, dok će se na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 110 kn. Kupiti se mogu u Dancing Bear dućanu (Dioklecijanova 6, Split), na prodajnim mjestima i webu Eventima te online na stranicama Croatia Ticketsa.