-

Hladno pivo nastupa na danima Velike Gospe u Novom Bečeju

Prava rock poslastica očekuje se na ovogodišnjim danima Velike Gospe u Novom Bečeju (Vojvodina). Svoj dolazak potvrdio je popularni rock bend iz Hrvatske Hladno pivo čiji je nastup planiran dana 24. kolovoza.

„Ovo će biti drugi put da dolazimo u prelijepi Novi Bečej. Dani Velike Gospe i onda su nam bili veliko iznenađenje jer je malo tko od nas očekivao da se na jednom mjestu okupi toliki broj ljudi. Čuo sam kako brojka prelazi cifru od 100.000 ljudi. Jedva čekamo da ponovo dođemo i nastupamo pred ovim veselim svijetom. Ta energija koju smo ondje doživjeli je fantastična i vjerujem da će u kolovozu biti još bolja“ – dodao je Mile.

Bend Hladno pivo je krajem 2018. proslavio 30 godina. Tim je povodom izdano dvostruko DVD i Blu-ray izdanje „30 godina-Greatest Hits-Live“, na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova. Najnoviji video za pjesmu „Jednim osmijehom“, sa kultnog albuma „Šamar“, odabran je za savršenu najava ovog izdanja na kojem se nalaze 32 hita. Mile Kekin napominje da će publika u Novom Bečeju imati priliku čuti sve spomenuto.

Velika Gospa se ove godine održava od 22. – 27. kolovoza. Prema riječima organizatora, glazbeni program će biti jedan od najjačih do sada, zbog čega se i očekuje veća dolaznost (do 200.000 ljudi).  Pripreme za ovaj festival su u punome mahu, a mjesto događanja, kao i svih proteklih godina je prelijepa Tiska obala u Novom Bečeju.

Pored glazbenog dijela, festival sadrži i pregršt pod-manifestacija među kojima je Poljo-fest kao posebna manifestacija posvećena poljoprivrednicima. Natjecanje u kuhanju riblje čorbe će se i ove godine standardno održati u petak, 23. kolovoza, kada će biti svečano i otvoren Etno –tržnica, koji privlači pažnju posjetilaca zbog autentičnosti izlagača koji se bave starim zanatima i ručnim radom. Za najmlađe je tu dječja ulica „Avlija zabavlija“, dok će pivopije imati na raspolaganju četiri dana kada će moći probati različite vrste piva u nadaleko poznatoj „Ulici zanatskog piva“ koja se otvara 22. kolovoz u večernjim satima.

Najnovije vesti

Izdvajamo