-

Hardfaced, Blankfile i Violent Chapter u decembru u Elektropioniru

MTA finalni show koje će predvoditi bendovi Hardfaced, Blankfile i Violent Chapter biće održamo 8. decembra u beogradskom klubu Elektropionir.

Hardfaced je bend sa obala Ohridskog jezera, uveliko poznat ovdašnjim alternativnim krugovima. Predvođeni neumornim Dimetom, koji je osim što je frontmen, takođe i buker/promoter evropskog ranga i iskustva. Ovaj bend je ujedno i organizator najvećeg hard and heavy festivala u Makedoniji pod imenom Vostanie, koji broji svoju četvrtu reprizu.

Blankfile je beogradski metalkor sastav, koji ove godine broji deset godina rada na ovdašnjoj sceni. Bend je samo za poslednjih par meseci izbacio dva potpuno nova video singla, nagovestivši nove momente u svojoj muzici i pristupu.

Violent Chaoter su savremenici i “muzička braća” prethodna dva, a sa posebno značajnim tragom na srpskoj underground sceni. Oni su uspeli spojiti pravu meru metala i hardkora, kako u svojoj muzici, tako i ispred bine na svojim koncertima. I grabe još više, organizovajući već treću godinu zaredom Decaying With The Boys godišnji koncert, na kom okupljaju ozbiljna imena regionalne hard and heavy scene.

Cena karte za ovaj koncert iznosiće 500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo