-

H2O i Clowns u ponedjeljak u Zagrebu


Bendovi H2O i Clowns gostuju u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u ponedjeljak, 10. svibnja.

Kada je H2O oformljen 1994. kao one-song side projekt pjevača Sick Of It Alla, Tobyja Morsea, i još nekoliko prijatelja, nitko nije mogao pretpostaviti da će bend i 23 godine kasnije harati svjetskom HC scenom. Njihov veliki trud uložen da postanu dio NYHC scene im se na kraju ispatio, a zahvaljujući svojoj specifičnosti i melodičnosti stvorili su novi termin i podžanr ‘melodic hardcore’ koji s vremenom postaje sve češći i zastupljeniji među bendovima i publikom. Nakon četvrtog studijskog albuma upali su u rupu u kojoj su sedam godina čekali na novi album naslovljen „Nothing to Prove“. A, taj dugoočekivani i teško porođeni album nije bio samo povratak benda na scenu već sažimanje svega što taj bend zapravo predstavlja. Godine 2011. izbacuju ablum „Dont Forget Your Roots“ i za sada posljednji iz 2015. godine „Use Your Voice“. H2O je sveukupno snimio 7 studijskih albuma i svirao s velikim imenima kao što su Misfits, Rancid, Madball, Dropkick Murphys, Sick of it All, Pennywis i mnogi drugi. Posljednji put smo ih gledali 2013. u klubu Močvara, a sada čekamo da odrade jedan nezaboravni comeback koncert

Clowns je energični mladi hardcore punk band iz Australije nastao 2011. koji je već imao turneje preko mora i oceana u Americi, Kini, Singapuru, Malaziji, Indoneziji i Novom Zealandu.

Cijena ulaznice: 60 kn / 75 kn. Pretprodajna mjesta: Vintage Industrial Bar, Kavez (Savska 160) i Dirty Old Empire shop (Tratinska 18).

Najnovije vesti

Izdvajamo