-

Guns N’ Roses preko leta nama najbliži u Budimpešti

Guns N' RosesGuns N’ Roses ponovno će krenuti na put 2023. na svojoj svjetskoj turneji, svirajući na stadionima, festivalima i u arenama tijekom ljeta i jeseni. Neponovljivi rock bend svoje će putovanje započeti u Tel Avivu 5. lipnja, a potom će krenuti na turneju po Europi do koncerta u Ateni 22. srpnja. Turneja se nastavlja 5. kolovoza sa sjevernoameričkim dijelom, zatvarajući koncertnu turneju u Vancouveru 16. listopada.

U Budimpešti su 19. jula u Puskás Areni.

Do danas, Guns N’ Roses je najdinamičnija, najopasnija i najdefinirajuća američka rock grupa u povijesti glazbe. Njihova znamenita pop kultura iz 1987. Appetite For Destruction postala je najprodavaniji debitantski album svih vremena u SAD-u i 11. najprodavaniji album svih vremena, dok je njihova ponovna turneja Not In This Lifetime (2016.-2019.) postala četvrta po zaradi koncertna turneja svih vremena, prodana u više od 5 milijuna
s ulaznicom.
Godine 1991. Guns N’ Roses šokirali su svijet sa 7x platinastim albumima Use Your Illusion I i Use Your Illusion II, koji su nakon objave zauzeli prva dva mjesta na Billboardovoj ljestvici. Njihova rekordna prodaja od preko 100 milijuna također uključuje G N’ R Lies (5x platinasta naklada), The Spaghetti Incident? (platinasti), albumi Greatest Hits (5x platinasti) i Chinese Democracy (platinasti). Da ne spominjemo da su jedan od najstreamanijih rock bendova na svijetu, s prosječno 24 milijuna slušatelja mjesečno na Spotifyju.
No, Guns N’ Roses ne staju, osim nove turneje u 2023. očekuju se i daljnja iznenađenja – Nightrain nastavljaju rokati punom parom. Članovi Guns N’ Rosesa: Axl Rose (vokal, klavir), Duff McKagan (bas), Slash (gitara), Dizzy Reed (klavijature), Richard Fortus (ritam gitara), Frank Ferrer (bubnjevi) i Melissa Reese (klavijature) .

Ulaznice će moći kupiti i registrirani članovi Live Nationa od 23. veljače. Puna prodaja ulaznica počinje u petak, 24. veljače u 10 sati za koncert u Budimpešti putem www.livenation.hu. Obožavatelji također mogu birati između raznih VIP paketa, koji uključuju premium ulaznice, opciju VIP bara tijekom koncerta, pristup Paradise City Loungeu prije koncerta i ograničene VIP suvenire Guns N’ Roses.

Najnovije vesti

Izdvajamo