fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Grupa Libar nastupa u zagrebačkom Saxu

Grupa Libar nastupa u zagrebačkom Saxu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Libar
Grupa Libar u subotu, 14. svibnja, nastupa u zagrebačkom klubu Sax!

U zadnjih par godina Libar je u Zagrebu odsvirao svoje najveće i najvažnije koncerte. Prije i nakon rasprodane Tvornice krajem 2012. promovirajući svoj album među tadašnjih 18 najboljih europskih indie izdanja, višestruko nagrađivana splitska rock devetorka s pet vokala upravo je u Saxu rokala i gradila svoju nabujalu popularnost.

Tijekom šest dosadašnjih razgrabljenih svirki, publika u Palmotićevoj je uživala u njihovim autorskim hitovima “Dite“, “Kapi“, “Glasnije“, “Mantru“, “Vrime radi svoje” kojima je do danas bend pridodao i pregršt novih festivalskih i inih hitova koje priprema za svoj nastupajući album. Isto tako tulumarilo se uz prepoznatljive domaće i strane pop i rock covere Depeche Modea, Georgea Michaela, Talking Headsa, Haustora, Štulića i drugih u višeglasnoj izvedbi.

Ništa manje Libar ne najavljuje i za svoj povratnički koncert jer nakon godinu dana izbivanja ponovno će nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30 kuna možete kupiti na blagajni kluba te na dan koncerta, ukoliko ih ostane, cijena ulaznice iznosit će 50 kuna.