-

Gregory Porter sredinom aprila u Beogradu

Gregory Porter

U četvrtak, 20. aprila, u beogradskom Domu sindikata, u okviru Musicology Barcaffe Sessions serije koncerata, nastupiće džez zvezda Gregory Porter.

Gregory Porter, američki pevač, kantautor, glumac i dobitnik prestižne nagrade Grammy 2014. godine za najbolji vokalni džez album Liquid Spirit, drugi put će se predstaviti našoj publici. Gregory je jedan od onih istinskih džez glasova koji klize niz vaše uvo direktno u dušu, poput meda. Sa korenima u gospelu, Gregory je poznat po tome što upravo poseduje sposobnost gospel pevača da publiku uvuče u svoj nastup i povede ih na putovanje. Ipak, svoj žanr opisuje kao hibridni džez, prožet i soulom, popom i gorepomenutim gospelom. Osim unikatnog vokala kojim iznosi najrazličitije emocije, Porter je postao prepoznatljiv po tome što se uvek pojavljuje sa kapom, prilagođenom baš za njega, koju naziva svojim “sigurnim ćebencetom”.

Kupljene karte pre promene lokacije bi trebalo zameniti za nove, numerisane karte. Zamenu karata je moguće izvršiti u klubu Bitefartcafe, radnim danom od 12 do 18 časova, na adresi Mitropolita Petra 8 ili na samo veče koncerta, na info pultu u Domu Sindikata. Kupljene karte po ceni od 1500 dinara će se menjati za karte iz druge zone u Domu Sindikata, bez ikakve doplate (ove karte su trenutno 2200 dinara u prodaji). Ukoliko nekome ovo ne odgovara, moguće je izvršiti povraćaj novca na prodajnom mestu na kome je karta kupljena.