-

Grčki etno rok sastav Koza Mostra stiže u Beograd

Koza_MostraNajuticajniji grčki etno-hard rock-ska bend poslednje dekade Koza Mostra, nakon letnje turneje i preko 20 nastupa po Nemačkoj, Holandiji, Češkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, kao i poslednjeg u nizu nastupa na mađarskom Sziget festivalu, po prvi put dolaze u Beograd, 31. avgusta, na Zappa Barku. Publika u Srbiji imala je priliku da ih sluša na kragujevačkom Arsenal festu na kom su imali jedan od zapaženijih nastupa i sjajnu reakciju domaće publike. 

Kao jedan od najboljih evropskih party bendova, što definitivno može potvrditi i publika ovogodišnjih Motofesta u Banja Luci i posebno kragujevačkog Arsenal festa, neprestano sviraju na brojnim festivalima i u klubovima širom Evrope, terajući publiku od 7-77 godina da peva, skače i pleše, dok su mnogi njihovi koncerti širom Evrope rasprodati. 

Pažnju publike širom Evrope pridobili su davne 2013. godine nakon izuzetno zapaženog nastupa na Eurosongu sa pesmom “Alcohol is free”, gde su zauzeli 6. mesto u konačnom plasmanu, kao i 3. mesto po glasovima publike.

Ne propustite ovaj koncert na Zappa Barci jer vas očekuje vrhunska svirka, puno plesa, skakanja i zabave te poznate melodije koje ćete na ovaj način prvi put čuti.  

Karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) a na dan koncerta po ceni od 1200 dinara kao i na ulazu Zappa Barke, kao i online preko https://tickets.rs/event/koza_mostra_7863?Lng=EN

Početak koncerta je u 22h, a rezervacije možete dobiti na tel. 064/0108011

Najnovije vesti

Izdvajamo