-

Graffiti na Gradele objavili dio line up-a

Kuku$; foto: Antonio Vuković

Graffiti na Gradele objavili su glazbeni line up prvog dana, 28. srpnja. Uz High 5 ove godine na Graffite dolazi cijela Triestri banda!

Uz trap lordove, u Bolu će nastupiti Kuku$i i Buntai. DJ pultove do jutra će držati dugokosi kvartet Niki Peducci, Nina Davis, Kuna i VRH.

Od najavljenih graffiti i street art imena moći će se vidjeti radovi dugogodišnjih prijatelja festivala – Chez, Sarme, Royal i Casino, a to su tek prvi od mnogobrojnih.

Dobitnici nagrade Ambasador za najbolji boutique festival u Bol na Braču već šestu godinu dovode najbolje regionalne graffitere, a da su ta tri dana najvažnija u sezonu dokazuje i prošlogodišnji rekordan broj posjetitelja. U sklopu Bolskog lita i uz potporu Centra za kulturu Bol i ove će godine od 27. do 29. srpnja Graffiti na Gradele biti najvažnija stanica brojnih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva, skatera i svih posjetitelja koji jedva čekaju ponoviti prošlogodišnju atmosferu brčkajući se u plićaku predivne plaže udaljene tek nekoliko metara od festivalske lokacije.

Nakon svih zimskih aktivnosti koje su uključivale velika druženja u Studentskom centru i Tvornici, manja u Swankyju i splitskoj Kocki te veliki Block Party u Vintageu u partnerstvu s Ferragosto Jamom, do središnjeg eventa na otoku odbrojavamo dvoznamenkasti broj dana.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MgnpxvenpJ8]

Najnovije vesti

Izdvajamo