-

NaslovnaVestiNajave koncerataGraffiti Na Gradele i Ferragosto Jam i ove godine na Block Partyju u Zagrebu

Graffiti Na Gradele i Ferragosto Jam i ove godine na Block Partyju u Zagrebu

Nakon prošlogodišnjeg, prvog izdanja, Ferragosto Jam i Graffiti Na Gradele i ovog proljeća udružuju snage i organiziraju cjelodnevno druženje u prostoru Vintage Industrial Bara u Zagrebu.

Zajednička suradnja u obliku skate sessiona, oslikavanja zida u dvorištu Vintagea te akustičnih i uštekanih svirki u prostoru kluba, ove je godine rezervirana za petak, 28. travnja. Ovogodišnje je to zagrijavanje za ova dva ljetna festivala koji će se održati u razmaku od samo nekoliko dana.

Popodnevni sati rezervirani su za crtanje grafita, u kojem će sudjelovati Chez 186, Sarme, Royal i Casino. Za glazbu je zadužen DJ Oliver, a istovremeno možete uživati i u skate vratolomijama. Tu je i bend NLV koji će akustičnom svirkom predstaviti s istoimeni album prvijenac koji je izašao krajem prošle godine.

Nakon toga program se seli u prostor Vintage Industrial Bara, gdje nas čekaju nastupi tri velika punk/rap/rock benda – Six PackMuscle Tribe of Danger and Excellence i Krankšvester dovest će atmosferu do usijanja, a nakon njih do fajrunta će nas rasplesane držati Tetkine Radosti.

Ulaz na dnevna događanja je besplatan, a za prolazak vrata Vintagea morat ćete izdvojiti 50 kuna u pretprodaji, odnosno 65 na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili u Vintage Industrial Baru/Kavezu (Savska 160).