-

NaslovnaVestiNajave koncerataGospodin Pinokio otvara koncert Bjesova ove subote u niškoj Banovini

Gospodin Pinokio otvara koncert Bjesova ove subote u niškoj Banovini

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Gospodin Pinokio
Gospodin Pinokio

Veterani niške alternativne rok scene Gospodin Pinokio, otvoriće koncert Bjesova u Banovini u subotu, 02. oktobra, u 20.30 sati.

„Drage moje Nišlije, Bjesovi nam dolaze drugog oktobra u Banovinu. Nama lično se ostvario dugogodišnji san da Gospodin Pinokio otvori ovo, verujem, sjajno veče ispred voljenog nam benda. Krećemo na vreme, od 20.30h. Dođite na možda poslednji rok koncert na otvorenom ove godine!“, kaže Bojan Ristić Rile, basista benda Gospodin Pinokio pred nastup sa Bjesovima.

Gospodin Pinokio je na sceni punih 28 godina, iza sebe imaju 5 albuma, 1 EP i preko 200 održanih koncerata. Aktuelnu postavu benda čine: Igor Bogdanović (vokal), Bojan Ristić (bas), Danijel Stojanović (gitara) i Ilija Cvetković (bubanj).

Ulaznice za koncert bendova Bjesovi i Gospodin Pinokio su u prodaji i mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara u Cd Sound music shop-u (na samom kraju novog podzemnog prolaza), kao i u pivnici Nemir (Učitelj Tasina 17). Na dan koncerta cena će biti 1200 dinara.

Prema aktuelnim merama, nikakve potvrde neće biti potrebne za ulaz jer će koncert biti organizovan sa smanjenim kapacitetom Banovine.