fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Goblini u februaru: Šest koncerata za osam dana

Goblini u februaru: Šest koncerata za osam dana

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

GobliniPopularni šabački pankeri Goblini objavili su datume predstojeće februarske mini turneje.

Oni će u osam dana obići šest gradova duž Srbije i Crne Gore. Prvi koncert zakazan je za 14. februar i Bačku Palanku, dok će svoje putešestvije završiti 21. februara u Pančevu.

“Drago nam je da ćemo sredinu februara provesti sa našim fanovima i to na način koji nam je jako drag. Klupske svirke su zasigurno nešto što je speijalnost benda Goblini. Fanovi će moći da uživaju u prisnijoj atmosferi i to je nešto što vam savetujemo da ne propustite. Vidimo se na nekom od koncerata!” poručio je Vlada Kokotović, basista benda.

Evo i kompletnog spiska datuma:

  • 14. februar – Old Cellar Pub, Bačka Palanka
  • 15. februar – Klub Pogon, Subotica
  • 18. februar – Nik Pub, Nikšić
  • 19. februar – Montenegro caffe pub, Podgorica
  • 20. februar – Underground bar, Trebinje
  • 21. februar – Dvorana Apolo, Pančevo

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili pet studijskih albuma: “Goblini” (1993), “Istinite priče 1.deo” (1994), “U Magnovenju” (1996), “Re-Contra” (1999) i “Roba s greškom” (2013), dva koncertna izdanja “Live in KST” (1995) i “Turneja u magnovenju” (1998), kao i kompilacijsko izdanje “Najbolje priče” iz 2004. godine. Rastali su se 2001, da bi se ponovo okupili 2010. godine.