-

Goblini ponovo u Domu omladine Beograda

Nakon rasprodatog koncerta u Domu omladine ranije u toku godine, kultni šabački punk rock bend, Goblini, vratiće se po još u salu Amerikana, 3. decembra.

Poznati punk rock bend nastao je 1992., predvođen od strane Branka „Goluba“ Golubovića. Uprkos nekim promenama u sastavu, Goblini su izgradili ime na domaćoj pank sceni zahvaljujući svojim energičnim nastupima i provokativnim tekstovima koji su se bavili društvenim, političkim i ličnim temama. Njihovi albumi U magnovenju (1996, ITMM) i Re Contra (1999, Metropolis Records) smatraju se klasicima punk scene na Balkanu, a bend se takođe može pohvaliti i najvernijim, najvatrenijim fanovima u regionu.

Kako izveštava muzička kuća Metropolis, zadužena za organizaciju najnovijeg koncerta benda, na zahtev publike oni će još jednom odsvirati u celosti prvi od pomenutih albuma, ali neće zaboraviti ni poznate hitove sa drugih izdanja. Da podsetimo, U magnovenju je u martu ove godine reizdat od strane Metropolisa u remasterizovanoj varijanti, upakovan u crni slipkejs.

Ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem sajta po ceni od 1.700 dinara (na dan koncerta, stajaće 2.000 dinara). Posebno dizajnirane karte takođe se mogu nabaviti u Metropolisu (Makedonska 21).

Najnovije vesti

Izdvajamo