-

Gazorpazorp i sv. Pseta u subotu u Božidarcu

Gazorpazorp Repetitor SKC BeogradGazorpazorp i sv. Pseta nastupiće u subotu, 21. maja, u Božidarcu gde će promovisati svoj split pod nazivom „Raskršća“, na kom će se naći singlovi na kojima su bendovi radili zajedničkim snagama. U proteklom periodu Gazorpazorp i св. Псета odsvirali su nekolicinu koncerata zajedno kako u Srbiji, tako i regionu, a ovim nastupom i izdanjem nastavljaju da galopiraju rame uz rame.

Gazorpazorp je bend koji je nastao 2017. godine, iza sebe ima EP „Gazorpazorp“ koji je izašao 2018. godine, takođe su učestvovali na kompilaciji HALI GALI sa pesmom „Moja Devojka„. 2020. su izbacili svoj drugi EP „Od vazduha i sunca“ za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records. Trenutno spremaju svoj album prvenac.

Sv. Pseta su se u svom nastajanju oformila kao dvojac 2017. godine. Te iste godine snimaju album pod nazivom „Колико само тајни…“ koji je izdat u martu 2018. godine digitalno i na kaseti preko etikete Castrato Records. U maju 2018. godine odlaze na prvu evropsku turneju kroz Rumuniju, Bugarsku, Grčku i Makedoniju. Kao bend učestvuju na Hali Gali kompilaciji pored drugih beogradskih bendova predstavnika novog talasa, nakon ove kompilacije proširuju svoj sastav i postaju trio. Uskoro se čeka objavljivanje njihovog novog izdanja.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 din (Felix Shop, TC Sremska & Božidarac Cafe, Zaokret i Chilton u Katanićevoj ulici), dok će na ulazu iznositi 700 din.

Najnovije vesti

Izdvajamo