fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Gazelle Twin u zagrebačkom KSET-u

Gazelle Twin u zagrebačkom KSET-u

gazelle-twinŽiva Muzika i Zavod za eksperimentalni zvuk ujedinili su snage i odlučili ove godine Zagrebu dovesti zavidnu količinu eksperimentalnih glazbenika među kojima se našla i Gazelle Twin.

Koncert se održava u zagrebačkom KSET-u u četvrtak, 23. travnja, a za stvaranje atmosfere bit će zadužen DJ duo Tajga&Tundra.

Gazelle Twin je britanska glazbenica i producentica koja je zaintrigirala uši slušatelja i kritičara diljem svijeta već 2011. kad je izdala svoj prvi album “The Entire City”. Nakon ovog, moglo bi se reći čak pop albuma, 2014. godine objavljuje “Unflesh” na kojem industrial pop melodije prate tekstovi o nešto mračnijim temama.

Unatoč tome, glazba Gazelle Twin je i dalje bogata plesnim ritmovima i atmosferičnim efektima zbog kojih je se često uspoređuje i s nekim od najpoznatijih imena elektronske glazbe poput Fever Ray i Björk.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 45kn, a na dan koncerta 60kn (za studente s X-icom 40kn). Prodaju se u ograničenim količinama u KSET-u i Dirty Old Shopu.