-

NaslovnaVestiNajave koncerataFunk Shui uskoro na Balkanrock Sessionsu

Funk Shui uskoro na Balkanrock Sessionsu

Funk Shui Balkanrock Sessions
foto: Angelina Kačunković

Live verzijom pesme “Arhetip” muzički portal Balkanrock najavljuje novi Balkanrock Sessions na kom će nastupiti severnomakedonski alt rock bend Funk Shui. Snimak nastupa će biti objavljen na Youtube kanalu muzičkog portala Balkanrock, u ponedeljak, 20. septembra. Kroz svirku ćete se upoznati sa muzikom sastava Funk Shui, dok ćete kroz intervju saznati mnoge zanimljivosti iz njihove karijere.

Funk Shui je trojac iz Skoplja, nastao 2010. godine. Iza sebe imaju dva izdanja – albume Aether iz 2012. i R.E.M. iz 2015.godine. Pored energičnih nastupa i autentičnog zvuka, publici su u poslednje vreme poznati po hitovima “Meteori” (najbolji singl u 2020. godini po izboru čitalaca Balkanrocka), “Veter” i “Ne vreme” kao i originalnim spotovima koji ih prate.

Muzički portal Balkanrock već 15 godina neguje pravovremenost informacija, kritičko mišljenje i aktivno se zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Kao takav medij, Balkanrock kroz “Balkanrock Sessions” želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

Podsećamo, serijal online koncerata “Balkanrock Sessions” startovao je 5. jula koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su usledili nastupi bendova MoussakaObojeni Program, Bolesna Štenad i Ida Prester.

Najnovije vesti

Izdvajamo