-

Fujiya & Miyagi u Elektropioniru

Fujiya & Miyagi, jedan od najcenjenijih sastava koji dolaze iz Engleske, nastupaće u četvrtak, 2. novembra u beogradskom Elektropioniru.

Uspeh koji je ovaj bend postigao može se pripisati njihovoj jedinstvenosti miksa melodija i ritma, kombinacije krautrocka, elektronske muzike, elektro-popa i post-punk disko zvuka, od kog ne odustaju zadnjih petnaestak godina.

U Beogradu, bend će promovisati svoj šesti studijski album, pod nazivom Fujiya & Miyagi, koji je objavljen u aprilu, a koji spaja prethodno objavljena tri EP izdanja u jednu savršenu celinu. Članovi benda su Stiv Luis aka Fujiya i Dejvid Best aka Miyagi. Uz njih, na turneju ide i ritam sekcija Mat Hejnsbi i Li Adams.

Kao podrška bendu, nastupaće RIB, koji je svoju karijeru započeo kao SIZ, a ime promenio krajem 2014. godine. Snimili su dva albuma, a ono što će publika moći da čuje je sjajna kombinacija gitara, bubnja, vokala i trube.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, Gigs Tix-a, DD Tickets-a, ali i u Zaokretu i kafiću Sikarica. U startu, ulaznice se kreću po promo ceni od 1000 dinara, dok će regularna karta iznositi 1200 dinara. Koncert kreće od 21 čas.

Najnovije vesti

Izdvajamo