-

Naslovna Vesti Najave koncerata Frozen Moonlight i See It My Way u petak u Novom Sadu

Frozen Moonlight i See It My Way u petak u Novom Sadu

Frozen Moonlight

Ovog petka, tačnije 29. novembra, u novosadskom klubu Crna Kuća / CK 13, biće održana metal svirka u okviru koje će nastupiti dva benda. U pitanju su Frozen Moonlight See It My Way.

Povodom šest godina postojanja i izlaska novog EP izdanja “Afterglow” krajem ove godine, novosadski modern metal sastav Frozen Moonlight organizuje svirku na kojoj će premijerno predstaviti EP u celini, kao i ostatak svog i starijeg i novijeg opusa. Bend je nastao u novembru 2013. godine i svoj prvi nastup je imao tog istog meseca na istom ovom mestu. U to ime, vraćaju se tamo odakle je počela čitava avantura. FM je od svog starta žanrovski varirao, od melodic death metal početaka sve do uticaja metalcore talasa uz velike doze simfonijskih elemenata.

Veče će otvoriti još jedan lokalni, emo/punk sastav See It My Way. Ovaj duo nastao je početkom 2015. godine kao rezultat mnogobrojnih druženja, komponovanja van do tada poznatog kalupa i samog isprobavanja različitih ideja u tom nekom međuprocesu. Sastav čine Mihajlo Zorić i Dušan Đukić. Do sada imaju izbačen jedan EP iz 2017. godine, kao i mnoštvo singlova.

Cena karte za ovo dešavanje će se kupovati u klubu na dan održavanja po ceni od 300 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo