-

NaslovnaVestiNajave koncerataFrozen Moonlight, Rain Delay i See It My Way sredinom decembra u Novom Sadu

Frozen Moonlight, Rain Delay i See It My Way sredinom decembra u Novom Sadu

U novosadskom klubu CK13, 16. decembra biće održana metal svirka na kojoj će nastupiti tri benda.

Domaćini, Frozen Moonlight, koji su nastali 2013. godine obeležiće ovom prilikom svoj četvrti rođendan. Ovaj ekipa svira kombinaciju melodic death metala i metalcorea. Promovisaće svoj novi singl “Cinder” koji je izašao početkom oktobra, kao i deo novog materijala sa debi albuma na kojem rade. Takođe počastiće publiku i sa starim pesmama sa prvog EP-a “Dat Victoria Vires” iz 2014 godine, koji je Global Metal Apocalypse proglasio za najbolje srpsko metal izdanje iste godine.

Dočekujući 15. rođendan, Rain Delay će svirati presek celokupne diskografije, ističući poslednja dva albuma koje je odsvirala sadašnja postava, a naročito album SELENOPHILIA koji u izboru sajta Dotkom magazina proglašen za album godine 2016. Iz tabora benda najavljuju specijalne goste koje do sada publika nije imala prilike da vidi, kao i neke stalne goste.

See It My Way je nastao kao sproredni projekat nekadašnjeg benda Get Off My Property koji danas čine Đuka (vokal + gitara) i Mika na drugoj gitari. Ideja da sviraju kao duo je nastala početkom 2015. godine kao rezultat mnogobrojnih druženja i komponovanja van do tada poznatog kalupa. Pored par obrada koje su najpribližnije alternative/emo zvuku, See It My Way kroz repertoar sprovodi pretežno autorski rad prezentovan pubilici sa dva singla “Days Out” i “19”, a EP “111” planiraju da izbace do kraja godine.

Početak je najavljen za 21.00h, a karte mogu da se kupe na vratima kluba po ceni od 250 dinara.