-

Frank Magnolia za vikend uživo u beogradskoj Kuli

Frank Magnolia

Hipnotički one-man-show pod nazivom Frank Magnolia, provešće nas 12. marta u art hub-u Kula (Cetinjska 15) u Beogradu kroz svoj muzički svet inspirisan mračnom stranom američkog bluza. Početak koncerta najavljen je za 20.00, cena karte je 500 dinara, a kapacitet sedećih mesta ograničen je na 50.

Junaci Frankovih pesama su noćni jahači i pustinjski klošari, slepi putnici, manijaci, kockari i varalice, napaćeni dileri, pohlepni muškarci i prevrtljive žene, deca podzemlja i brojne druge moralno posrnule duše, na pola puta između košmara i jave.

Njegov nedavno objavljeni drugi po redu album, „Night Rider“, snimljen je u beogradskom Hill River studiju u produkciji Srdjana Popova i zagrebačkog producenta Višeslava Laboša, poznatog po svom radu sa Darkom Rundekom.

Osvajanjem titule najboljeg singer-songwritera na kantautorskom festivalu CantOut Rock u Beogradu, Frank je potvrdio zašto važi za jednu od najtraženijih solo atrakcija na regionalnoj alternativnoj sceni. Njegov performans nazivaju brojnim imenima kao što su trance blues, cat funk, lounge voodoo, drone jazz, shuffle noir…

Najnovije vesti

Izdvajamo