-

NaslovnaVestiNajave koncerataFoei Gras i The Cyclist Conspiracy podrška na koncertu King Dude

Foei Gras i The Cyclist Conspiracy podrška na koncertu King Dude

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

king-dude

Američki kantautor King Dude sa bendom konačno će se predstaviti i našoj publici i svojim fanovima 18. avgusta u Domu omladine Beograda.

Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak i doom metal kao i mnoštvo drugih pravaca u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova. Ding Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

Isto veče publici u Domu omladine će se predstaviti i mlada američka umetnica Foei Gras koja će svoj deo večeri ispuniti nesvakidašnjim drone-scape zvucima. Foei Gras predstavlja pravi užitak za sve fanove ambijentalne, mračne i unikatne blende eksperimentalnih drone zvukova.

Domaću podršku pružiće The Cyclist Conspiracy, bend koji svoj pravac naziva uranic rock zvukom utemeljenom na psihodeličnom nasleđu.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.500 dinara. Na dan koncerta koštaće 2.000 dinara.