-

Foals nas uvode u ljeto koncertom na zagrebačkoj Šalati

Prvi samostalni koncert u Hrvatskoj benda Foals, na stadionu Šalata 23. lipnja 2023., u sklopu svjetske turneje „Life Is Yours Tour“. 

Foals –  jedan od najboljih svjetskih indie rock bendova svoje generacije održat će 23. lipnja 2023., na stadionu Šalata u Zagrebu, svoj prvi samostalni koncert u Hrvatskoj. Nevjerojatno energični i plesni, s reputacijom jednog od najboljih live bendova Velike Britanije, Foals su savršen izbor za početak ljeta 2023.

Foals stižu u Hrvatsku u sklopu svjetske turneje Life Is Yours Tour na kojoj promoviraju istoimeni, sedmi studijski album, objavljen u ljeto 2022. godine. “Life is Yours” nastavak je iznimno uspješnog dvostrukog izdanja „Everything Not Saved Will Be Lost“, kojeg je definirala čistoća i ambicija, uz evoluiranje u jedno sasvim drugačije iskustvo koje potiče euforiju.

Pretprodaja ulaznica za sve pretplatnike Eventim newslettera kreće u srijedu, 22. veljače u 10 sati ujutro. Generalna prodaja ulaznica kreće u četvrtak, 23. veljače u 10 sati, putem Eventim online sistema, te na fizičkim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznice za parter je 42 EUR, te za tribine 47 EUR.

Najnovije vesti

Izdvajamo